Kao dodatni kanal komunikacije sa čitaocima, a s ciljem pružanja tačnih, pravovremenih i korisnih informacija o dešavanjima u našem okruženju, portal Batajnica.com je pokrenuo i službenu Viber zajednicu – omiljenu platformu za razmenu poruka našeg regiona!

Uz uobičajene kanale komunikacije – internet portal, Facebook i Instagram stranicu, i Youtube kanal, korišćenjem Viber zajednice, kao jednostavnog i preglednog alata dostupnog svima, proširuje se mogućnost brzog dobijanja bitnih informacija i promoviše komunikacija sa našim čitaocima.

Takođe, u zajednici možete nam slati fotografije, video-snimke, zanimljive priče i informacije iz vašeg okruženja koje mogu biti iskorišćene za kreiranje vesti na našem portalu.

Viber zajednici portala možete pristupiti putem ovog linka u kojoj svakoga dana dobijate najvažnije informacije, upravo one za koje znamo da ćete odmah poželeti da ih prosledite svojim Viber kontaktima.

U grupi je najstrožije zabranjeno reklamiranje, vređanje, diskriminacija i omalovažavanje, kao i privatno uznemiravanje članova. Ovakve radnje biće sankcionisane izbacivanjem iz zajednice.

Prethodni tekstPodeljena dečija auto sedišta
Sledeći tekstVremeplov, 20. april