Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, danas i sutra, „seli se“ na pijacu „Zemun“.

Svi posetioci pijace „Zemun“ tokom vikenda, u periodu od 08 do 16 časova, imaće priliku da pored svežeg voća i povrća, pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama, saopstile su Gradske pijace.

U bogatoj i raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, sugrađani će imati mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda, navodi se u saopštenju.

Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace“ podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Izvor: Tanjug, Foto: Dragana Gordic
Prethodni tekstVremeplov, 26.decembar
Sledeći tekstBRAVO, DOBRI ČOVEČE Nudi smeštaj lekarima u Batajnici!