Na Božić će ugostiteljski i prehrambeni objekti biti zatvoreni.

Prodavnice, pijace, tržni centri i banke na Badnji dan radiće skraćeno, uglavnom do 18 časova, dok će na Božić ugostiteljski i prehrambeni objekti biti zatvoreni.

Skraćeno radno vreme u sredu biće i u svim prestoničkim tržnim centrima koji će biti otvoreni samo do 18 časova. Na Badnji dan i Božić, 24 sata dežuraće apoteke u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27.

Dežurna će biti i Glavna pošta u Takovskoj do 21 čas, dok će sve filijale na Badnji dan raditi do 18 časova. Radnici JKP „Parking servisa“ neće kontrolisati parkiranje u četvrtak, a za rad će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51.

Sve javne garaže tokom praznika biće otvorene i radiće po uobičajenom sistemu naplate. Javni gradski prevoz u četvrtak saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, a do 11. januara neće saobraćati minibus linije E1 i E2, a na snazi je i dalje zabrana noćnih linija.

Prethodni tekstBanana desert
Sledeći tekstDijamantskom svadbom krunisali su ljubav