Prijavite se preko eUprave ili na 0800 222 334

Gotovo 900 doza kineske vakcine “Sinofarm” stiglo je juce u Dom Zdravlja. Iz ove ustanove apeluju da se svi zainteresovani za njeno primanje prijave preko portala eUprava ili putem broja telefona 0800 222 334.

Vakcinisanje će biti organizovano u ambulantama u Staroj Pazovi, Novoj Pazovi i Starim Banovcima. U slučaju masovnog odziva na vakcinaciju, Dom zdravlja i Štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova urediće prostor Pazovačkih bazena sa opremom i ljudstvom kako bi se masovna imunizacija stanovništva obavila što efikasnije i u kratkom roku.

Do sada su u lokalni dom zdravlja sigle određene doze vakcije “Fajzer biotek” kojima su vakcinisani štićenici Doma za stare u Novim Banovcima, osoblje sve tri kovid ambulante ali i jedan deo medicinskog osoblja u tzv. zelenim zonama.

Epidemiloška situacija u staropazovačkoj opštini je sve bolja, gužve pred kovid ambulantama su sve manje. Prema poslednjem preseku za 24 sata registrovane su 22 osobe zaražene Kovidom 19, a trenutno je aktivno 317 slučajeva.

Izvor: rtvstarapazova.rs

Prethodni tekstDanas je Sveti Jovan
Sledeći tekstPut Stara Pazova – Golubinci zatvoren