Na autoputu na petlji Novi Banovci i petllji Batajnica traju radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom.

Savet iz Puteva Srbije svim vozačima je da budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do 14. februara očekuje umeren i jak mraz, sa minimalnom temperaturom od -12 °C do -8 stepeni.

Vozačima savetujemo da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu – poručuju iz javnog preduzeća.

Podsećaju da na autoputu na petlji Novi Banovci i petllji Batajnica traju radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom i to do 15. marta. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici petlja Ruma – petlja Pećinci u smeru Beograd – Šid do 24. februara izvode se radovi od 7 do 17 časova na postavljanju odbojne ograde. Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu (levi kolovoz), te je zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj traci.

Izvor: Tanjug, Foto: montypeter

Prethodni tekstVremeplov, 13. februar
Sledeći tekstAkademci zadovoljni ishranom i higijenom, u studentskim restoranima