Prvi CANDLE NIGHT održaće se 26. avgusta u Eko dvorištance – solarnom kulturnom centru u Borči, sa početkom u 20 časova.

Svetski poznata aktrakcija sada i kod nas. Gostuje popularni Intermeco kvartet koji će izvoditi najpoznatija dela klasične muzike i obrade domaćih i svetskih hitova.

Fantastičan ambijent pod svećama doprinosi razvoju posebnih osećaja emocija koje se pamte. Klasična muzika utiče na razvoj moždanih ćelija svih uzrasta.

Posebno veče za posebne uspomene

Nastup četvoročlanog kvarteta Intermeco traje 90 minuta. Obiluje svojevrsnim izvedbama klasične muzike, domaćih i svetskih hitova u smelim i inovativnim aranžmanima. Nastupale su sa mnogim renomiranim muzičarima i bendovima iz regiona, kako na koncertima tako i na festivalima.

Violina Milena Đurđev (Muzička Akademija u Novom Sadu), violina Tamara Živković (Muzička Akademija u Novom Sadu), viola Milena Martinov Stojković (Muzička Akademija u Novom Sadu), violončelo Milica Jakšić (Muzička Akademija u Beogradu).

Možete uživati spektakularnom koncertu klasične muzike i obradi svetskih hitova u Borči, u „Eko dvorištance“, u Ul. Zrenjaninski put 153b (Kod Eko pumpe), 26. avgusta 2023. godine sa početkom u 20 časova.

Prethodni tekstEko dvorištance: Prvi solarni kulturni centar u Evropi
Sledeći tekst„Legao“ vam je novac na račun, da li ćete platiti porez