Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne vodovodne mreže i sekundarne kanalizacione mreže u ulici Batajnički drum, na delu od skretanja za naselje 13.maj do raskrsnice sa ulicom Batajnički drum 16.deo, u periodu od 30.10. do 25.11.2020. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje celog kolovoza ulice Batajnički drum, pa će vozila sa linija javnog prevoza br. 73, 703, 706, 706E i 706N saobraćati na sledeći način:

U smeru prema Batajnici – Batajnički drum – Batajnički drum 10.deo – Аutoput za Novi Sad – Batajnički drum 16.deo – Majora Zorana Radosavljevića i dalje redovno; U smeru prema Zemunu – Majora Zorana Radosavljevića – Batajnički drum 16.deo – desno na Аutoput za Novi Sad – polukružno ispod obilaznice – Аutoput za Novi Sad – Batajnički drum 10.deo – Batajnički drum i dalje redovno. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti novouspostavljena stajališta:

– u smeru prema Batajnici:

„Put za 13.maj“ umesto postojećeg na Batajničkom drumu, na poziciji EDB stuba u ulici Batajnički drum 10.deo, 40 metara posle raskrsnice sa Batajničkim drumom;
– u smeru prema Zemunu:

„Ciglana 1“ umesto postojećeg na Batajničkom drumu, u ulici Batajnički drum 16.deo, oko 50 metara posle raskrsnice sa Batajničkim drumom. Vozilima sa linije br. 705 će biti omogućen prolazak do i od Poljoprivrednog dobra 13.maja, zbog čega ista neće menjati trasu.

Prethodni tekstNovo groblje u Batajnici 2021
Sledeći tekstSrbija obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu