I pored situacije oko kovida, u Mesnoj zajednici Vojka se radilo u toku ove godine po prioritetu uz akcenat na adaptaciju zgrade Doma kulture, koja je sagrađena pre 35 godina i predstavlja centar svih kulturnih događaja.

Ovde su prostorije Mesne zajednice, sala za venčanje, matična služba, velika pozorišna sala, prostorije koje koriste razna udruženja i sala Kluba doma kulture gde je bila potrebna sanacija sanitarnog čvora, koja će uskoro biti završena a podrazumeva kompletno novu sanitariju i vrata.

Takođe su postavljeni novi natpisi na Domu kulture i Mesnoj zajednici sa led osvetljenjem. Objekat je ujedno i pokriven video nadzorom kao i cela raskrnica.

Kamere u centru Vojke, na kružnom toku instalirane su na inicijativu Saveta Mesne zajednice, jer su vrlo česta oštećanja samog kružnog toka, zelenih površina i saobraćajne signalizacije.

Projekat sanacije postojećeg video nadzora koji je postavljen pre 12 godina na zgradi Mesne zajednice, za koji je izdvojeno 100.000 dinara, urađen je sa proširenjem na pomenutu raskrsnicu, objasnio je Ljuban Skopljak, predsednik Saveta MZ Vojka.

U parku gde je letnja pozornica, zacevljen je kanal i nasut zemljom.

Izvor: rtvstarapazova.rs

Prethodni tekstNa ovaj dan niko nije bio bolji od ekipe sa Marakane
Sledeći tekstAsfaltira se Šangajska ulica u Batajnici