Predavač Ljubinko Lazić i osnivač Muzičke škole Vojka rekao je da su se posle dugog perioda zbog pandemije tek danas skupili da održe ovaj jednodnevni master klas koji je zaključen Nemanjinim koncertom.

Iza Nemanje Bogunovića je dugi niz nastupa u raznim zemljama. Sa gitarom se druži od sedme godine, a prvi koncert je održao sa 10. godina. Krasi ga epitet „Džentlmen sa gitarom, a sa 16 godina je bio najmlađi stipendista Univerziteta u Las Vegasu. Nastupao je za članove srpske i španske kraljevske porodice, za čuvene holivudske zvezde poput Barbare Strejsend, Šona Pena, Kevina Kostnera i Mela Gibsona. Svoj peti album „Bogunović svira za Bogunovića“ predstavio je u Karnegi Holu početkom marta prošle godine. Pre svog povratka u Ameriku održao je master klas učenicima Muzičke škole u Vojki.

Polaznici su zadovoljni predavanjem jer su naučili dosta novih stvari od strane predavača.
Masterklas je sastavni deo svakog muzičkog obrazovanja i ovaj koncert je trebao biti održan još u maju mesecu prošle godine.

Kao jedan od najboljih klasičnih gitarista školovao se u Sjedinjenim državama i na muzičkoj akademiji. Držao je koncerte kako u Srbiji tako i u Kanadi, Meksiku, Španiji i Italiji, a nastupao je i kao solista sa vodećim orkestrima u Srbiji i Americi.

Izvor: rtvstarapazova.rs
Prethodni tekstKošarkaši Dunava u subotu dočekuju ekipu Slobode
Sledeći tekstDezinfekcija školskih objekata