Ovog leta i jeseni u potpunosti će se rekonstruisati put Stara Pazova – Golubinci. Sve je deo šire rekonstrukcije ukupnog regionalnog pravca kroz Srem između Rume i Starih Banovaca.

Ranijih godina je na ovom pravcu urađen put kroz Staru Pazovu i njegova potpuna rekonstrukcija između Stare Pazove i Starih Banovaca na kome se ovih dana stavlja završni debeli sloj asfalta.

I prema Golubincima će se raditi totalna rekonstrukcija, to je obećanje Aleksandra Vučića Golubinčanima, kaže Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova i dodaje da i u ovom slučaju neće biti samo presvlačenje puta već njegova temeljna rekonstrukcija, praktično novi put.

U ovom momentu mašine se nalaze između Stare Pazove i Starih Banovaca gde ovaj put dobija konačni oblik. Nakon toga sele se na put između Golubinaca i Stare Pazove.

Radinović kaže da se neće čekati da se završi nadvožnjak na pružnom prelazu ka Golubincima.

“Dok se radi nadvožnjak radićemo i taj put jer je on u ovom periodu skoro u potpunosti rasterećen saobraćajem. Uskoro ćemo imati posetu Ministra Tomislava Momirovića sa kojim smo se dogovorili da obiđemo i te radove. Radujem se što se kompletno rekonstruiše put Surduk – Slankamen koji je većim delom u Inđijskoj opštini ali je jako značajan i za nas.”- ističe Radinović.

Prema rečima nadležnih sledeći putni pravac za totalnu rekonstrukciju je put koji vodi od Krnješevaca, preko Vojke, kružnog toka kod Pazovačkih bazena pa sve do Starih Banovaca. To je ujedno i najduža transferzala kroz opštinu opterećena kamionima zbog velikih industrijski zona.

Izvor: rtvstarapazova.rs

Prethodni tekstRukovodstvo grada Beograda i opštine Zemun obišlo radove u Belegiškoj ulici
Sledeći tekstU četvrtak dobrovoljno davanje krvi ispred Opštine Stara Pazova