Bajkeri “Moto kluba 7″ iz Surčina ulepšali su mališanima OŠ ,,Vuk Karadžić” i OŠ ,,22. oktobar” iz Surčina poslednji dan tekuće školske godine u akciji ,,Pogledaj dva puta” o bezbednosti dece u saobraćaju.

– Ovom akcijom želeli smo deci mlađeg uzrasta, od 1. do 4. razreda, da objasnimo koliko je bitno da pogledaju dva puta prilikom prelaska ulice na pešačkom prelazu, čime će se povećati njihova bezbednost u saobraćaju – rekao je Milan Ristić, član Moto kluba ,,7″ i dodao da su praktičnim primerom pokazali deci zašto je neophodno da pogledaju dva puta levo-desno, još malo oslušnu da li se čuje približavanje automobila. Ako su se uverili da nema vozila, tek onda prelaze preko ulice. Deca su sa oduševljenjem učestvovala u poligonu i primenila znanja stečena edukacijom.

Gradska opština Surčin je podržala projekat unapređenja bezbednosti dece u saobraćaju, a akciji su prisustvovali pomoćnici predsednika Gradske opštine Surčin Bojan Jovanović i Milan Miletić, član Veća Gradske optine Surčin Srđan Gagić i Snežana Vukenović.

– Ovde se radi o sprovođenju programa unapređenja bezbednosti dece u saobraćaju u organizaciji naših dragih prijatelja iz moto kluba i uz podršku Gradske opštine Surčin, koja godinama podržava ovakav vid programa, edukacija i predavanja – rekao je Srđan Gagić, član Veća Gradske opštine Surčin i izrazio zahvalnost “Moto klubu 7” na ovoj akciji.

I u narednom periodu bezbednost dece u saobraćaju će biti prioritet Gradske opštine Surčin, a u skladu sa tim, podržavaće ovakve akcije i izvajati sredstva za nove edukacije, predavanja i razne radionice sa temom bezbednosti dece u saobraćaju.

Izvor: surcin.rs

Prethodni tekstU četvrtak dobrovoljno davanje krvi ispred Opštine Stara Pazova
Sledeći tekstSakupi, sortiraj, kompostiraj – za škole bez otpada