Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas Dom zdravlja u Surčinu i izrazio zadovoljstvo što se njegovo rukovodstvo „domaćinski ponaša“ prema sugrađanima.

Dodao je da će se nastaviti ulaganje u tu zdravstvenu ustanovu, a naveo je da je prošle godine nabavljen rendgen aparat koji minimalno zrači, prostorije su čiste i uredne i nema gužvi, što, kako kaže, govori o dobroj organizaciji.

– Zadovoljstvo je da vidim ovako divnu zgradu Doma zdravlja u Surčinu, deluje skladno i jako lepo. Opština Surčin i rukovodstvo Doma zdravlja domaćinski se ponašaju prema ovoj ustanovi, a na taj način i prema svojim sugrađanima – rekao je Radojičić.

Objekat zdravstvene ustanove napravljen je 2013. godine, podsetio je Radojičić, dodajući da je uloženo oko 500 miliona dinara dok je za nabavku opreme izdvojeno oko 35 miliona.

Kako je rekao, opština Surčin je izdvojila još 50 miliona dinara.

Nakon obilaska surčinskog Doma zdravlja, Radojičić je posetio zgradu opštine gde je sa sa rukovodstvom razgovarao o urađenim projektima, izgradnji kanalizacije, renoviranim školama, fiskulturnoj sali u Dobanovcima…

Izvor: Kurir.rs/Tanjug
Prethodni tekstDan najstarije bolnice na Balkanu – KBC ”Zemun“
Sledeći tekstNova Pazova bez trenera