Do izmena će doći zbog održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke „Olimpijske nade – Trofej Beograda“.

Tokom održavanja 50. Međunarodne juniorske biciklističke trke „Olimpijske nade – Trofej Beograda“ na prostoru kod „Ušća“, danas od osam do 19.15 sati i sutra od osam do 13.30 sati doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom Džona Kenedija. U suprotnom smeru, vozila navedenih linija će na delu od Ulice trešnjinog cveta do Brankovog mosta saobraćati Ulicom trešnjinog cveta i Bulevarom Mihajla Pupina.

Vozila sa linija 27E i 35 će se, u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd (Blok 20)“.

Na liniji javnog prevoza 60L vozila će u vreme održavanja manifestacije saobraćati izmenjenom trasom i to u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)“: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovno.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor: Telegraf.rs, Foto: Nikola Tomić
Prethodni tekstOve godine uložena znatna sredstva u sanaciju i izgradnju saobraćajnica
Sledeći tekstIzložba radova Mile Sretenović u Staroj Kapetaniji