Obaveštavamo građane da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u sredu, 14. aprila, od 9 do 22 sata bez vode biti potrošači u sledećim ulicama:

Novogradska (od Dobanovačke do Cara Dušana),
Dobanovačka (od Novogradske do Dobrovoljačke),
Inženjera Atanackovića,
Radoja Domanovića,
Nušićeva.

U navedenom periodu umanjen pritisak u vodosnabdevanju osetiće potrošači u sledećim ulicama: Cara Dušana, Nade Dimić, Pregrevica i Klaonička.

JKP ”Beogradski vodovod i kanalizacija” će obezbediti pijaću vodu u auto-cisternama, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP ”Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.


Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, sutra od 9 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Novogradskoj (od Dobanovačke do Cara Dušana), Dobanovačkoj (od Novogradske do Dobrovoljačke), Inženjera Atanackovića, Radoja Domanovića i Nušićevoj, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

U navedenom periodu umanjen pritisak u vodosnabdevanju osetiće potrošači u sledećim ulicama: Cara Dušana, Nade Dimić, Pregrevica i Klaonička.

Istog dana, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Lješkoj ulici (od Šumadijskog trga do Kirovljeve) na opštini Čukarica.

Moguć umanjeni pritisak u vodosnabdevanju na višim spratovima osetiće potrošači u Lješkoj, Valjevskoj, Toše Jovanovića, Stevana Brakusa, Kijevskoj i Osiječkoj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.