“Dani poljoprivrede” od proizvođača do prerađivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja… Epidemiološki uslovi i dalje ne dozvoljavaju održavanje sajmova u tradicionalnom formatu.

Kako bi izlagačima olakšao plasman proizvoda i usluga, Novosadski sajam će, od 18. do 21. maja, na platformi expoonline.rs, organizovati „Dane poljoprivrede“ kao još jednu priliku za promociju srpskog agrara.

S obzirom na predstojeće subvencije iz nacionalnih fondova preko Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva za brigu o selu, podršku paorima iz Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, IPARD program i Fondaciju „Prosperitati“, „Dani poljoprivrede“ u maju biće odlična online prilika izlagačima da ponude, a poljoprivrednim proizvođačima da se upoznaju sa najnovijim modelima poljoprivredne mehanizacije i priključnih mašina.

Mogućnost da se predstave u online okruženju imaće i pojedinci kao i predstavnici firmi koje se bave agrarom – od proizvođača do prerađivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja…

Novosadski sajam je istrajao u nastojanju da bude podrška privredi i zahvaljujući platformi expoonline.rs i dalje je tačka povezivanja privrede Srbije sa privredama drugih zemalja i izlagača sa publikom.

Uz saznanje da sajmove “licem u lice” ipak ne može u potpunosti da zameni veb okruženje, Novosadski sajam je odlučan u nameri da 88. međunarodni poljoprivredni sajam organizuje od 18. do 24. septembra, u halama i na otvorenom prostoru, očekujući povoljne zdravstveno bezbednosne uslove.

Prijave za online “Dane poljoprivrede” mogu da se pronađu na linku PRIJAVE

Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se u septembru 2021.

Izvor: poljosfera.rs, Foto: agrosmart
Prethodni tekstInhibitori nitrifikacije – Zašto su važni i kako ih primeniti?
Sledeći tekstVremeplov, 3. maj