Citroen e-Jumpy je nagrađen prestižnom titulom International Van of The Year 2021 – kombi godine.
Njegov savremeni stil, udobnost u vozilu, prostor i optimizovarni utovarni kapacitet u kombinaciji s prednostima najbolje električne tehnologije su oduševili žiri sastavljen od 24 nezavisna novinara i urednika specijalizovanih časopisa lakih komercijalnih vozila.

Ova nagrada, za koju su glasovali članovi žirija I-VOTY i kojem predsedava Jarlath Sweeney, naglašava važnost ove ponude fokusirane na energetsku tranziciju i prilagođenu profesionalnim korisnicima. Ovo je šesta nagrada, u istoriji ove vrlo poželjne nagrade, nakon dostavnog modela Citroen Berlingo nagrađenog 2019., kojom je nagrađena marka Citroen.

Predstavljena u maja električna verzija modela Jumpy je praktično rešenje dizajnirano kako bi udovoljilo različitim potrebama profesionalaca. Nudi veliku svestranost zahvaljujući dometu od 330 km (WLTP ciklus) i mogućnost slobodnog pristupa ograničenim gradskim područjima, istovremeno pomažući u očuvanju kvaliteta vazduha i optimizirajući troškove korišćenja.

Citroen je još jednom pokazao svoju stručnost u pogledu lakih komercijalnih vozila zajedno sa željom da svojim kupcima pruži praktična rešenja. U ovom periodu energetske tranzicije, novi Citroen e-Jumpy se pokazao kao nezaobilazni alat za rad profesionalnim korisnicima. On spaja najbolje od proverenih karakteristika modela Jumpy sa svim prednostima električnog motora što rezultira većom praktičnošću, udobnošću, slobodom kretanja i smanjenim troškovima održavanja.

Izvor: b92.net, Foto: uk.motor1.com
Prethodni tekstKako će izgledati novi Peugeot 308?
Sledeći tekstVremeplov, 21.decembar