Donacija

Cilj ovog portala jeste da ponudimo građanstvu, u zemlji ili u dijaspori, besplatan online servis na kome se mogu svakodnevno informisati o dešavanjima u naselju Batajnica i okolini.

U budućnosti planiramo da unapredimo rad portala i pružimo još kvalitetniji servis našim sugrađanima, što podrazumeva:
– Otvaranje kancelarije
– Kupovinu potrebne tehničke opreme
– Profesionalno angažovanje zaposlenih (do sada se rad zasnivao na volonterskom radu i ulaganjem sopstvenih finansiskih i tehničkih sredstava par etuzijasta)
– Angažovanje profesionalne tehničke podrške
– Redovnije ažuriranje informacija
– S obzirom da je razvoj tehologije brži nego ikada (smart telefoni, tablet uređaji a sve više su u upotrebi i smart televizori) i da svakodnevno pruža nove mogućnosti, planiramo da na našem youtube kanalu emitujemo video vesti, koje možete gledati u bilo koje vreme sa bilo kog mesta na planeti, u najkvalitetnijem video formatu, visoke rezolucije.

Da bi ostvarili zacrtane ciljeve potrebna nam je Vaša podrška.

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da nam doniraju barem po 10 eura i na taj način pomognu ostvarivanje naših ciljeva i omoguće besplatan online servis.

Uplate možete izvršiti na sledeći način:

Na sledeći način popunite uplatnicu

– INSTRUKCIJE ZA UPLATE IZ INOSTRANSTVA –

Isključi AdBlock za ovaj blog
Još jedan način na koji možete da pomognete (a da vas lično ništa ne košta) jeste da omogućite reklame za ovaj blog. Reklame ne iskaču i ne smetaju prilikom čitanja. I da ne kliknete ni na jednu, samim tim što ste ih učitali se računa i pomaže blogu. Ako želite da omogućite reklame za ovaj portal, pogledajte uputstvo OVDE.

Podeli blog
Još jedan način koji vas ništa ne košta jeste deljenje objava. Ako vam se dopadne neki članak bio bih zahvalan ako biste ga podelili negde. Na taj način ne pomažete samo ovom portalu već i vašim prijateljima koji će tako saznati nešto novo i korisno.