Svako od nas može dati svoj doprinos očuvanju životne sredine. Prelaskom na elektronsku dostavu računa smanjićemo upotrebu papira a samim tim i seču stabala. Samo zajedno možemo sačuvati drveće koje znači život za sve nas.

U cilju brže i sigurnije dostave računa, „Čistoća“ j.p. Stara Pazova je omogućila novu uslugu dostave e-Računa u digitalnom obliku putem elektronske pošte (imejl).

Ovaj način dostave računa dostupan je svim korisnicima, novim i postojećim, bez obzira da li je reč o fizičkim ili pravnim licima.

E-Račun se dostavlja za izvršenu komunalnu uslugu svakog meseca. Dostava računa putem elektronske pošte (imejl-a) se aktivira na zahtev korisnika.

Prednosti elektronskog računa u odnosu na račun dobijen u štampanoj formi su:
– Sigurnost računa u pdf formatu;
– Mogućnost arhiviranja računa u digitalnom obliku na računaru;
– Zaštita životne sredine;

Da bi se aktivirala ova nova usluga, potrebno je da popunite Zahtev za dostavu računa putem elektronske pošte koji možete preuzeti na našem sajtu: www.cistocasp.rs ili dolaskom na naša blagajnička mesta: Stara Pazova, Nova Pazova i Banovci-Dunav. Popunjen Zahtev možete predati lično na našim blagajničkim mestima ili poslati putem pošte na adresu: „Čistoća“ j.p. Stara Pazova, Zmaj Jovina bb, 22300 Stara Pazova ili popunjen skeniran obrazac Zahteva pošaljite na sledeću mejl adresu: racunovodstvo@cistocasp.rs.

Čuvajmo drveće, čuvajmo životnu sredinu!

Zahtev – FIZIČKA LICA

Zahtev – PRAVNA LICA

Prethodni tekstZapočeto uređenje prostora ka Dunavu na Đervinu
Sledeći tekstU pozorištu u Staroj Pazovi: Predstava “Otkačene”-ulaz slobodan