U galeriji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9 članica Veća gradske opštine Zemun, Ana Beočanin juče je dodelila plakete i nagrade najvrednijim zemunskim vrtlarima, učesnicima 20. manifestacije “Cvetna aleja Zemuna 2021“, navodi se u saopštenju te gradske opštine.

Među prijavljenih 88 učesnika ovogodišnjeg nadmetanja u više kategorija, žiri na čelu sa predsednikom Mirkom Bućanom i članovima Aleksandrom Nikolić i Dušicom Damnjanović, kao i koordinatorom žirija Tanjom Kukobat, izabrao je pobednike u više kategorija i laureate specijalnih nagrada.

Za sveukupnog pobednika i predstavnika “Najlepše cvetne aleje Zemuna 2021“ na gradskom takmičenju izabrana je OŠ “Sava Jovanović Sirogojno“.

Najlepšu cvetnu površinu oko stambene zgrade aranžirao je Ilija Đurić. U kategoriji najlepši balkon najmaštovitija i najvrednija bila je Stela Subotički. Nagradu za najlepšu zelenu površinu ispred poslovnog objekta osvojila je firma BWC d.o.o. Beograd.

Najlepše je školsko dvorište OŠ “Sava Jovanović – Sirogojno“. Najlepše zelenilo je u dvorištu vrtića “Mala sirena“ PU “Dr Sima Milošević“. U kategoriji najlepše uređenog zelenila oko ugostiteljskog objekta nagrađen je Kafe “Eden“. Najlepša je okućnica Milice Maričić.

Specijalne nagrade su dodeljene Rosi Kovačević, Vladislavu Milanoviću, Ljubinki Buruš, Regini Karaklić, crkvi Svete Trojice, hramu Svetog velikomučenika kneza Lazara, Poljoprivrednom fakultetu, frizerskom salonu “Branka“, Slavki Škaljac i restoranu “Šaran“.

Izvor:

Prethodni tekstTemperature znatno iznad proseka, uključen narandžasti meteoalarm
Sledeći tekstDunav kod Zemuna i Batajnice dobijaju status zaštićenog područja