Projekat Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun ”Veb-Lab za mlade” sa kojim je aplicirano na konkursu Ministarstva omladine i sporta je izabran i obezbeđena su sredstva za njegovu realizaciju.

Tim povodom u Palati Srbija, zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Žarko Dronjak potpisao je Ugovor o realizaciji projekta, vredan više od milion i sto hiljada dinara.

Žarko Dronjak

Projekat se odnosi na podršku preduzetništva kod mladih, koji su nezaposleni, da kroz obuku, sticanje novih veština i znanja budu konkurentniji na tržištu rada i osposobljeni da krenu u sopstveni biznis. Učestvujući u ovom projektu mladi će proći sertifikovanu obuku za veb dizajn, kao i obuku za za započinjanje posla, marketing i prodaju. U okviru treće grupe aktivnosti organizovaće se susreti mladih između uspešnih mladih preduzetnika, učesnika na projektu i ostalih zainteresovanih mladih koji razmišljaju da otpočnu svoj posao. Cilj je stvaranje uslova za potencijalno umrežavanje korisnika projekta sa predstavnicima privrednog sektora.

Partner na projektu je Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd i ovo je šesti projekat KzM koji je podržalo Ministarstvo omladine i sporta.

Izvor: zemun.rs

Prethodni tekstElektronski formulari za prijavu uzurpacije njiva i divljih deponija
Sledeći tekstIzmena reda vožnje BG voza