Od kraja aprila zbog toga što OTP Banka Srbije a.d. Beograd i Vojvođanska banka a.d. Novi Sad, članice OTP grupe, nastavile da posluju kao jedna banka pod imenom OTP banka Srbije došlo je i do promene tekućeg računa JKP Vodovod i kanalizacija Stara Pazova.

Iz ovog preduzeća obaveštavaju svoje korisnike da pri svakom plaćanju računa obrate pažnju na broj tekućeg računa kako bi sredstva i dalje bila tačno i pravovremeno proknjižena. Novi broj računa je 325-9500500156171-96 stoji na sajtu JKP Vodovod i kanalizacija a u ovom preduzeću od nedavno je novina i android aplikacija za informisanje građana putem mobilnih telefona.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ j.p. Stara Pazova je omogućilo i novu uslugu besplatne dostave e-Računa u digitalnom obliku putem elektronske pošte. Ovaj način dostave računa dostupan je svim korisnicima, novim i postojećim, bez obzira da li je reč o fizičkim ili pravnim korisnicima, jer elektronski vid plaćanja postaje sve popularniji.

Zahvaljujući bar kodu koji se nalazi na računima a preko kojeg se očitaju svi podaci, postoji i mogućnost brzog plaćanja putem mobilnih telefona.

Izvor: rtvstarapazova.rs
Prethodni tekstZbog čega sve Zemunci vole Zemun
Sledeći tekstVremeplov, 7. maj