Kik boks klub iz Batajnice „B-Gym“ je proteklog vikenda u Sarajevu, osvojio 14 medalja na međunarodnom takmičenju „Grand Prix BiH“ na kom je učestvovalo 59 klubova iz pet zemalja.

Takmičari B -Gym tima, osvojili su sedam zlatnih, pet srebrnih i dve bronzane medalje u disciplinama Point Fighting, Kick Light i Low Kick.

Najmlađa postava B – Gym tima, osvojila je dva zlata, dva srebra i dve bronze u disciplini point fighting, čije je obučavanje po prvi put u Srbiji započeo ovaj klub, još pre tri godine.

Titula za najuspešniju seniorku takmičenja, prema ostvarenom skoru pripala je Miljani Šarić, seniorki B-Gym tima u disciplini Low Kick.

Kako bi takmičari uopšte stigli u Sarajevo, opština Zemun je izašla u susret klubu i ovog puta obezbedila transport takmičarima, da bi se u što većem broju pokazali na međunarodnom takmičenju ovog tipa.

Podsećanja radi, kik boks klub B- Gym iz Batajnice je protekle dve godine, dva puta proglašen za najuspešniji klub u Srbiji, u ukupnom plasmanu u kom je učestvovalo preko 70 klubova iz Srbije.

Izvor: Kurir.rs
Prethodni tekstZavršena akcija dobrovoljnog davanja krvi u Batajnici
Sledeći tekstVremeplov, 8. jun