Javno komunalno preduzeće Parking servis od juče 12. maja ima novi elektronski šalter – e-Parking, na kojem korisnici mogu brzo i lako da podnesu zahteve za mesečne pretplate u zonama, garažama i na parkiralištima, provere da li je za njihovo vozilo izdata elektronska dnevna parking karta u poslednjih 60 dana, kao i da plate usluge elektronskim putem ili, uz popust, dopune pripejd parking karticu.

Implementacija novih funkcionalnosti u okviru elektronskog šaltera omogućava korisnicima da od kuće završe sve što je u vezi sa parkiranjem u Beogradu.

Kako je saopšteno iz ovog preduzeća, putem e-Šaltera stanari sa područja zonskog sistema parkiranja mogu da podnesu zahtev za izdavanje elektronske povlašćene parking karte, a ukoliko je istekla i da onlajn plate njeno produženje. Takođe, korisnici mogu da podnesu zahtev ili produže mesečnu pretplatu u garažama i na parkiralištima. Na elektronskom šalteru, Parking servis obaveštava korisnike i o samom isteku mesečne pretplate u garažama, isteku povlašćene karte za parkiranje stanara u zonama, ali i o izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti. Uz pomoć unapređene verzije portala, vozači mogu elektronskim putem da podnesu i zahteve za personalizaciju pripejd kartice, dobijanje predračuna za dopunu kartice, prenos novca sa pripejd kartice, zamenu oštećene ili izgubljene kartice. Uplatom kredita na pripejd karticu putem portala vozači ostvaruju popust od pet do 10 posto. Ukoliko žele, imejlom će dobiti račun za uslugu koju su platili.

Parking servis preporučuje korisnicima da na elektronskom šalteru i na aplikaciji za mobilne telefone koriste istu imejl-adresu, kako bi iskoristili povezanost digitalnih servisa za parkiranje.

Foto: Parking servis

Prethodni tekstVremeplov, 13. maj
Sledeći tekstRadovi u Ulici Marije Bursać u Zemunu