Predstavnici opštine Surčin Sanja Karadžić i Bojan Jovanović posetili su dom sveštenika Aleksandra Simića, koji sa suprugom i svoje šestoro dece živi i radi na našoj opštini.

Posebna radost predstavlja dolazak malog Jakova, koji je danas tromesečna beba i najmlađi član ove srećne porodice.

“Danas nam je vrata svog doma u Jakovu otvorio jerej, Aleksandar Simić, koji nas je sa svojom porodicom ljubazno dočekao. U ovom domu živi sa svojom suprugom i šestoro dece, što svakako nije slika tipične porodice današnjice. Najveći razlog naše posete je nedavna prinova ove porodice, Jakov, koji jedva da ima tri meseca i koji je od njih šestoro jedini rođen u Jakovu, s obzirom da je jerej Simić sa porodicom nedavno stigao u Jakovo” kaže Sanja Karadžić načelnica odeljenja za društvene delatnosti gradske opštine Surčin

Ona je istakla da opština Surčin posebno brine o porodicama sa decom i da je ponosna na socijalnu odgovornost koju svi zajedno pokazuju.

“Prilikom posete poklonili smo im paket za bebu i auto sedište što inače dobijaju sve bebe koje su rođene na teritoriji naše opštine. Podrška ovakvim porodicama je zaista veliko zadovoljstvo i svaku priliku koristimo da spomenemo projekat podrške porodicama sa decom koji je dočekan sa velikom zahvalnošću i pohvama od strane naših građana. Pozitivna energija i miris dece kojima odiše ovaj dom treba da daju podstrek i pravi primer mladim ljudima koji su na pragu osnivanja svojih porodica. Zadovoljstvo je poznavati ovakve porodice, imati priliku osetiti vedar i zdrav duh u sredini u kojoj žive i odgajaju ne samo svoju već i brojnu decu iz svog okruzenja” – zaključila je načelnica Karadžić.

Izvor: surcin.rs
Prethodni tekstDobrovoljno davanje krvi u četvrtak ispred opštine Stara Pazova
Sledeći tekstSurčin sve više zauzima važno mesto u turističkoj ponudi Srbije