Sunčani prolećni dani savršeni su za uživanje i šetnju sa svojim mališanima. Sa decom je već nešto lakša priča, dok je sa bebama uvek sve nezgodno.

Nikad nismo sigurni da li smo ih dobro obukli za prelazno vreme i da li smo poneli sve što je neophodno. Ukoliko niste sigurni šta je sve to potrebno poneti u šetnju sa bebom, evo odgovora.

1. Bebi garderoba za prelazno vreme

Pre svega, savet za svaku mamu – krenite u šetnju sa svojom bebom tek onda kada je naspavana, napojena i raspoložena, kako bi bila spremna da uživa napolju i istražuje svet, a kako bi i vama šetnja prijala. Iako ste već presvukli svoje mezimče, ne zaboravite da sa sobom ponesete rezervne pelene, vlažne maramice, kremu i podlogu ili peškirić za presvlačenje.

Rezervna bebi garderoba je nešto što uvek morate imati sa sobom kako biste se osećali sigurno, jer se beba prilikom jela, znate i sami, vrlo lako uprlja.

2. Velika torba za mame u koju sve staje

Da bi šetnja zaista bila bezbrižna i prijatna, nije dovoljna samo bebi garderoba. Komfor mame svakako je važan, pa je isto tako važan i izbor kada je torba za mameu pitanju. Bebi oprema u celosti može da olakša vaše svakodnevno funkcionisanje. Upravo zbog toga odgovarajuća torba za mame umnogome olakšava posao! Obratite pažnju na veličinu i birajte torbe sa što više pregrada, kako ne biste došle u situaciju da se torba pretvori u rupu bez dna u kojoj se ništa ne može pronaći. Torba sa pregradama biće vam vrlo praktična i u nju ćete moći da potrpate i kozmetiku, i hranu i opremu za presvlačenje, ali i neke svoje sitnice.

3. Kvalitetna kolica za bebe

Kada krećete u prvu prolećnu šetnju, neizostavna stavka su svakako kolica za bebe. Kolica su danas investicija za sve roditelje, stoga treba birati ona koja su kvalitetna i koja odgovaraju cenovnom rangu. Osim osnovne namene, odnosno transportne uloge, kolica za bebe imaju još jednu važnu odliku, a to je da omoguće vašoj bebi što veći komfor. Postoji razlog zašto su kolica za bebe 3 u 1 najprodavanija, a ujedno i najbolja investicija prema ocenama mnogih roditelja.

To su kolica koja zapravo predstavljaju set za novorođenčad – auto sedište, kolica i tvrdu korpu. Format kolica 3 u 1 fenomenalan je, jer su vrlo jednostavno rasklopiva, praktična za sve situacije i olakšavaju dan svakoj mami. Ukoliko su vam potrebna kolica najvećeg kvaliteta, kao i dodatna decija oprema, online prodavnica dečije opreme 4Kids iznenadiće vas svojom širokom ponudom kolica za bebe renomiranih svetskih brendova po veoma pristupačnim cenama.

4. Ne zaboravite glodalice i igračkice

Za sam kraj, ne zaboravite da u šetnju ponesete sve omiljene igračkice i glodalice svog mezimca. Ukoliko dođe do trenutaka nervoze, a bebina rukice krenu put usta, ne zaboravite da ste u torbu stavile glodalicu. Danas na tržištu postoje fenomenalne glodalice koje se mogu rashladiti u frižideru, pa će tako rashlađene biti pravi užitak i opuštanje za bebeće desni.

Ukoliko u svom gradu ne možete da pronađete kvalitetne stvari kada je u pitanju dečija oprema, online prodavnica je uvek idealno rešenje. Iskoristite sve pogodnosti interneta i poručite online.

Izvor: rtvstarapazova.rs, Foto: prostooleh
Prethodni tekstSutra i prekosutra u Staroj Pazovi obuka za početnike u biznisu
Sledeći tekstFrilenser koji ima prihod 500 evra plaćaće poreze i doprinose 840 dinara