Na otvorenom Prvenstvu Grada Beograda u olimpijskom dizanju tegova za muškarce seniore i muškarce veterane, u kategoriji do 61 kg  telesne težine u konkurenciji muškaraca seniora Siniša Tanasković iz staropazovačkog kluba dizača tegova „Jedinstvo, osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju.

U  konkurenciji muškarca veterana starosne grupacije M2 (od 40 do 44 godine života) Tanasković je takođe osvojio prvo mesto i zlatnu medalju i tom prilikom postavio nove nacionalne rekorde u Srbiji za veterane u takmičarskim disciplinama trzaj, izbačaj i olimpijski bijatlon. Ovim rezultatom staropazovački dizač tegova je ispunio Evropsku normu za učešće na Prvenstvu Evrope za muškarce veterane koje će se održati na jesen ove godine u Kraljevini Holandiji.

Takmičenje u Beogradu je 14. marta ove godine organizovao je Savez Beograda za dizanje tegova (SBDT) i u tehničkoj organizaciji Kluba dizača tegova „Partizan“ iz Beograda a uz svesrdnu pomoć i podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda i Sportskog Saveza Grada Beograda.

Izvor: rtvstarapazova.rs
Prethodni tekstMobilni tim za vakcinaciju u Ugrinovcima
Sledeći tekstU nedelju dobrovoljno davanje krvi u Novoj Pazovi