KIDS FEST je dečiji, umetnički festival filma, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na ovim prostorima. Filmski program čine ostvarenja sa svetskih festivala, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, dokumentarni filmovi o prirodi, kao i animirani 3D filmovi velikih svetskih studija.

Tradicionalni dečiji filmski festival održaće se šesnaestu godinu za redom u domaćim bioskopima prikazujući najnovija igrana i animirana ostvarenja namenjena deci i mladima.
Tokom celog decembra najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije moći će da pogledaju preko 15 najnovijih filmova, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik.

U okviru festivala biće organizovan KIDS FEST FILMSKI MATINE tokom kojeg će se, u pojedinim bioskopima projekcije održavati u prepodnevnim časovima.

Ovogodišnji novitet festivala je mogućnost gledanja filmova i online putem, te će deo 16. KIDS FEST programa biti prisutan i u Online bioskopu MOJ OFF, na adresi mojoff.net. U okviru segmenta Kids Fest predstavlja posetioci virutelne „dvorane“ MOJ OFF moći iz udobnosti svog doma da gledaju uzbudljiva i duhovita ostvarenja.

Više informacija o programu biće naknadno objavljene na sajtu www.kids-fest.com.

Izvor: beogradzadecu.com
Prethodni tekstSledeće godine kupovina novih autobusa na gas i struju
Sledeći tekstSudar dva automobila između Zemuna i Batajnice