Na novom vakcinalnom punktu na Pazovačkim bazenima danas je velika gužva jer je iz e-Uprave stigao sms građanima i za vakcinaciju i za revakcinaciju. 

Povećano interesovanje se iz istog razloga očekuje i sutra, a potom bi čekanje na vakcinaciju trebalo da traje minimalno. Vakcinacija na bazenima se odvija od 8 do 20 časova.

Novi vakcinalni punkt na kompleksu gradskih bazena formiran je od danas. Bazeni su na jednakoj udaljenosti od svih mesta u okolini (Banovci, Nova Pazova, Stara Pazova), ima puno mesta, ogroman parking i komunalno i sanitarno su savremeno opremljeni.

Iz Doma zdravlja apeluju na građane da budu strpljivi, a svi koji dobiju poziv, budu i vakcinisani tog dana. Do polovine aprila u staropazovačkoj opštini vakcinisano je skoro 17.000 punoletnih građana.

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica u poslednjih 24 sata na teritoriji staropazovačke opštine registovano je 22 novozaraženih osoba, što je najniži broj novozaraženih korona virusom u poslednjih mesec dana. Broj aktivnih slučajeva zaraze trenutno je u opadanju i iznosi 624.

Izvor: rtvstarapazova.rs