Do petka, 7. maja, u toku obdanice, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Šimanovci – petlja Pećinci, smer Beograd – Šid.

U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi na deonici petlja Pećinci – petlja Šimanovci

Do ponedeljka, 31. maja, u toku obdanice popravljaće se zaštitna ograda na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Pećinci – petlja Šimanovci, smer Šid – Beograd.

U toku radova, koji će se sukcesivno pomerati po jedan kilometar dnevno, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi na deonici petlja Beška – petlja Inđija

Danas, 5. maja popravlja se zaštitna ograda na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Beška – petlja Inđija, u oba smera.

Radovi se izvode u pokretu, u toku obdanice. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna ili zaustavna saobraćajna traka, u zavisnosti u kojoj će se traci izvoditi radovi.

Izvor: rtvstarapazova.rs
Prethodni tekstPevači iz Zemuna pobrali sve prve nagrade
Sledeći tekstPreminuo glumac Feđa Stojanović