Batajničanka Jelena Blagojević, primač u olimpijskom ženskom olimpijskom timu, bronzom ovenčana sportistkinja u Tokiju, dala je svoj maksimalni doprinos osvajanju trećeg mesta na upravo održanim 32. Olimpijskim igrama.

Iskusna, stamena i odvažna, gotovo sve vreme provela je na terenu, u šestorki koja je najzaslužnija za osvajanje bronzanog odličja za srpsku žensku odbojkašku reprezentaciju.

Treninzi i obaveze Jelenu Blagojević nisu omeli ni u stručnom usavršavanju: na Fakultetu za sport Univerziteta ”Union – Nikola Tesla” ona je prošle godine upisala master studije na studijskom programu Trener u sportu, odlučna da u budućnosti pedagoškim radom zaokruži blistavu sportsku karijeru.

Bronzana medalja je Jelenin najveći uspeh, a posle kratkog odmora čeka je nastavak borbe za odbranu evropske titule na prvenstvu koje će se od 19. avgusta do 4. septembra održati u Beogradu.

Pridružujemo se brojnim čestitkama Jeleni Blagojević i ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije i želimo joj uspešan pohod ka novom evropskom zlatu!

Izvor: zemun.rs, Foto: Odbojkaški savez Srbije, Tijana Boskovic
Prethodni tekstLomio je ruke 15 puta, bio u komi 28 dana, padao sa motora bezbroj puta i kaže da neće stati
Sledeći tekstPodrška turizmu Zemuna