Od sada, imate mogućnost da obavite preglede u najsavremenijoj renomiranoj specijalnoj očnoj bolnici kod nas, Balkan Eye Hospital.

U Balkan Eye Hospital su dostupni najsavremniji uređaji koji omogućavaju brzu, jasnu i komfornu dijagnostiku, kvalitetan pregled očiju, iznalaženje najboljih terapijskih rešenja, pregledi za naočare i kontaktna sočiva. Pored aparata, važni su i ljudi. Tim vrhunskih oftalmologa u Balkan Eye Hospital sa entuzijazmom, posvećenošću i ljubavlju grade ovaj centar u kojoj je pacijent uvek na prvom mestu.

O Balkan Eye Hospital

Specijalna očna bolnica Balkan Eye Hospital počela je sa radom u maju 2018. godine sa željom da ponudi kompletnu dijagnostiku i lasersko lečenje svih očnih bolesti. U prijatnom ambijentu očne kuće dostupne su sledeće usluge:

  • Pregled dece i odraslih
  • Određivanje naočara i sočiva
  • Glaukom
  • Katarakta
  • Bolesti makule i retine
  • Kompletna dijagnostika
  • Hirurgija oka
  • Okuloplastika
  • Antiaging i estetika

Pregledi i lečenje u specijalnoj očnoj bolnici koja je jedna od najbolje opremljenih u gradu, vrše se na uređajima poslednje generacije, kao što su: Autorefraktometar, Tonometar, Topograf, Pahimetar, Spekularni mikroskop, Vidno polje, Elektrofiziologija, Hajdelberg retinalni tomograf 3, Skener žute mrlje, Skener očnog živca, Ultrazvuk i biometrija, Yag laser, Mikropulsni laser za retinu, Mikropulsni laser za glaukom, Biomikroskop.

Pored najsavremenije opreme, specijalna očna bolnica Balkan Eye Hospital može se pohvaliti i vrhunskim timom stručnjaka koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu, kako sa odraslima, tako i sa decom svih uzrasta: Dr. Lidija Magarašević, Dr. Aleksandar Jevtić, Dr. Siniša Babović, Dr. Antoaneta Jaredić i Dr. Miloš Kovačević.

U sklopu bolnice Balkan Eye Hospital nalazi se najbolje opremljen kabinet za glaukom u kome se vrši lasersko lečenje glaukoma uskog ugla i stanja nakon katarakte. Jedini u Srbiji posedujemo MicroPulsni Laser koji pruža jedinstvene metode laserske hirurgije glaukoma i promene na očnom kapku kod šećerne bolesti.

Specijalna očna bolnica Balkan Eye Hospital vrši i preglede dece svih uzrasta i svih očnih poremećaja, kao i preglede za naočare i kontaktna sočiva. Posebno ističemo mogućnost specijalizovanih pregleda u sledećim oblastima oftalmologije:

Strabizam – svi oblici razrokosti, dijagnoza, terapija, dopunska ispitivanja
Retinopatija prevremeno rođene dece na RetCam aparatu
Retki sindromi i nasledne bolesti kod dece – sekundarni glaukomi i distrofije rožnjače i retine.
Bez-kontaktna dijagnostika glaukoma kod dece, gde se uvid u komorni ugao i pahimetrija obavlja primenom AC OCT, bez dodira i primena kapi, potpuno bezbolno. Takođe, dostupan je skener za bilo koji deo oka, očni živac i žutu mrlju.

Više informacija možete dobiti na sajtu OVDE.

Zapratite putem društvenih mreža:

Facebookfb.com/balkaneyecenter
Instagramig.com/balkaneyehospital

Specijalna očna bolnica Balkan Eye Hospital nalazi se u Ul. Bratstva i jedinstva 89 u Borči.

Prethodni tekstSaveti za kreiranje savršenog poslovnog prostora
Sledeći tekstPivska kragna: Kratka istorija piva u svetu i kod Srba