Međunarodni poljoprivredni sajam prvi put organizuje onlajn od 14. do 18. decembra na adresi www.expoonline.rs.

Novosadski sajam razvio je platformu za virtuelne sajmove za brzo, lako, interaktivno i globalno povezivanje i predstavljanje biznisa.

Platforma će i izlagačima i posetiocima pružiti sve mogućnosti kao i da se događaj organizuje u realnom prostoru, saopštila je PR služba Novosadskog sajma.

Na istom mestu i sa istim ciljem okuplja se veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva koji su pripremili prezentacije noviteta u svom poslovanju i asortimanu robe, ali i brojne akcijske ponude koje će važiti samo za vreme trajanja Sajma.

Svi će moći da zakažu online sastanke sa izlagačima.

Edukacije i promocije na kojima svake godine svi zajedno delimo iskustva i nova saznanja, realizovaće se kao online konferencije, vebinari ili prezentacije.

Prva online izložba životinja

Događaj koji s posebnom pažnjom iščekuje je prva online izložba rasnih grla domaćih uzgajivača stoke.

Na izložbi će tridesetak odgajivača predstavstaviti više od 150 grla goveda, konja, ovaca, svinja.

Uprkos tome što se Sajam ove godine nije održao na uobičajen način, vrednovanje kvaliteta proizvoda je održano, pa će na virtualnom Poljoprivrednom sajmu zasijati proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja “Najbolji u 2020”.

Registracija na portal i pristup Sajmu su besplatni

Registracija je već moguća na adresi www.expoonline.rs, a nagradne igre i promotivne aktivnosti možete pratiti i na društvenim mrežama Novosadskog sajma, na Facebook stranici Novosadski sajam i na Instagram profilu @novosadski_sajam, saopštila je PR služba Novosadskog sajma.

Izvor: poljosfera.rs

Prethodni tekstPravljenje biciklističke staze od Batajnice do Zemuna
Sledeći tekstVremeplov, 2.decembar