Futsal ekipa Zemun Samo pravo savladala je u gostima aktuelnog šampiona Srbije Crvenu zvezdu sa 8:2, u derbi meču 11. kola najkvalitetnije futsal lige Srbije.

Zemun Samo pravo je startovao silovito u drugom delu sezone, te su nakon pobede nad Konjarnikom od 3:1 u prošlom, 10. kolu u Zemunu, ovog vikenda ostvarili i drugi trijumf u prolećnom delu sezone, i to nad aktuelnim šampionima Srbije, igračima Crvene zvezde.

Zemun Samo pravo slavio je u gostima sa 8:2, što samo pokazuje da je u Zemunu odradjen dobar prelazni rok i da su se novajlije Majstorović, Margetić, Radmanović, Denić, Lekić i Janković pokazali kao velika pojačanja kluba.

Sa druge strane, Crvena zvezda je promenila gotovo čitav tim u odnosu na prvi deo sezone.

Otišao je legendarni kapiten Marko Perić, kao i reprezentativac Petrov koji trenutno nastupa u Italiji u Mantovi. Zvezdu su napustili i Stanojević, reprezentativni golman Jakov Vulić i Davor Popović, dok je u klub pristiglo čak 12 novih igrača, tako da aktuelni šampioni još uvek traže prostor za dodatno uigravanje i napredak.

Crvenoj zvezdi je ovo drugi poraz u prolećnom delu sezone, s obzirom na to da su u prošlom, 10. kolu poraženi u Nišu od Vinter sporta sa 3:0.

Zemun Samo pravo je sada na osmom mestu od 10 ekipa sa 10 bodova i trenutno su van opasne zone sa četiri boda više od Nove Pazove i devet bodova više od poslednjeplasiranog Ekonomca.
Crvena zvezda je trenutno na petom mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Lider na tabeli, ekipa Fon deklasirala je u gostima najtrofejniji tim našeg futsala, Ekonomac iz Kragujevca sa 7:1.

Fon je prvi na tabeli sa 28 bodova, dva više od drugoplasiranog Novog Pazara koji je u 11. kolu kao domaćin savladao Novu Pazovu sa 5:0.

Konjarnik je u 11. kolu kao domaćin savladao treće plasirani tim na tabeli, ekipu Vranja sa 3:2.

Izvor: rts

Prethodni tekstPreminuo je naš poznati trener
Sledeći tekstVremeplov, 17. februar