U nastavku slede vesti sportske nedelje za Staru i Novu Pazovu.

Košarkaši Dunava pretrpeli su još jedan poraz, ovog puta u Lazarevcu od njih je bila bolja ekipa Kolubare LA 2003 77:59.

U 24. kolu Košarkaške lige Srbije košarkaši Dunava će na svom terenu u petak od 19h ugostiti ekipu Zlatibora.


Uz poštovanje svih mera prevencije juče je u Staroj Pazovi održano Prvenstvo Srema za poletarce, pionire i nade u organizaciji Karate saveza Vojvodine.

Takmičari Karate kluba Mladost iz Nove Pazove osvojili su ukupno 24 medalje, 11 zlatnih, 9 srebrnih i 4 bronzane, u borbama i katama što pojedinačno što u ekipnom plasmanu.


Aleksandra Havran, članica Streljačke družine Jedinstvo iz Stare Pazove, osvojila je prvo mesto na državnom prvenstvu u Nišu u kategoriji vazdušna puška.

Uspeh je utoliko veličanstveniji zato što ona sa sedamnaest godina spada u kategoriju mlađih juniora a pobedila je u seniorskoj konkurenciji. U kvalifikacijama je iza sebe ostavila i čuvenu Andreu Arsović i Sanju Vukašinović koje su već izborile kvotu za Olimpijske igre u Tokiju 2021.

U finalu je bila izjednačena sa drugoplasiranom Vukojević Teodorom što ih odvodi u tzv. šut-aut gde je Aleksandra Havran uspešnija i zasluženo osvaja prvo mesto u državi.

Izvor: rtvstarapazova.rs