Igranje igara na mobilnom telefonu nikada nije bilo tako zanimljivo kao danas. Broj dostupnih igara za pametne telefone svakoga dana je sve veći.

Proizvođači svoje popularne naslove nude i za Android i iOS uređaje. Neke od njih su zaista impresivne i zabavne. Ujedno mogu da služe i kao provera mogućnosti vašeg mobilnog telefona.

Call of Duty: Mobile

Jedna od najpopularnijih pucačina u prvom licu ima i svoju verziju za pametne telefone. Sadrži klasičan PvP i Battle royale režim igre u kojem učestvuje 100 igrača. Igra je besplatna.

Genshin Impact

Genshin Impact je akciona RPG igra koja je pobrala sjajne kritike zbog impresivnih vizuelnih elemenata  i mehanike igranja u otvorenom svetu Teyvat. Igra je besplatna za preuzimanje.

Mario Kart Tour

Trkajte se sa prijateljima ili protiv drugih igrača na mreži. Birajte nekog od dobro poznatih likova Mario, princa Peach, Bowser,Yosh i testirajte svoje veštine na stazama u Los Anđelesu, Vankuveru, Parizu ili Njujorku. Važna napomena: Potreban je Nintendo nalog.

Pokemon GO

Hvatajte Pokemone u ovoj interaktivnoj igri proširene stvarnosti. Igra je napravila pravi bum na tržištu 2016. godine i ubrzo postala jedna od najboljih Android igara. Besplatna je za preuzimanje. Za igranje je neophodna internet konekcija i GPS koji igra koristi za lociranje vašeg avatara i lov na Pokemone.

PUBG

Pucačina iz trećeg lica sa preko 10 miliona preuzimanja. Popularna je zbog svojih jednostavnih i vrlo efektnih kontrola, odlicne grafike i jednostavnog cilja. Cilj igre je da u svojevrsnoj areni u kojoj se nalazite zajedno sa jos 99 protivnika budete jedini preživeli. Besplatna je za preuzimanje.

Sky:Children of Light

Ovaj naslov donose tvorci jedne od najboljih avanturistickih igara the Journey. Dete svetlosti je sjajna avantura. Sadrži sedam svetova koje možete istražiti, izvanrednu grafiku i jedinstveno socijalno iskustvo u nekoj igri. Možete ostvariti interakciju sa drugim igračima bez potrebe za korisćenjem glasa ili teksta. Drugi igra;i pomoćiće Vam da dođete do cilja tako sto će Vas uhvatiti za ruku i povesti sa sobom.

Grid Autosport

Započnite profesionalnu vozačku karijeru u ovoj trkačkoj igri. Igra sadrži pregršt automobila i staza i nekoliko vrsta trka kao što su Open-Wheel, Tuner, Touring, Endurance, Demolition, Drift, Drag. Košta 1200 dinara ali nudi fenomenalnu grafiku, odlične kontrole i jedno od najboljih trkačkih iskustava na mobilnim telefonima.

Autor: Dušan Paklar
Prethodni tekstVažno obaveštenje za sve vlasnike nekretnina
Sledeći tekstMobilna ekspozitura banke Poštanska štedionica od četvrtka ponovo na pijaci „Zemun“