Nakon dve decenije obučavanja političara i poslovnih ljudi javnom nastupu i veštinama (ne)verbalne komunikacije, ali i obučavanja glumaca, Marko Stojanović je konačno napisao knjigu koju su mnogi dugo iščekivali.

Prva promocija u realnom, a ne virtuelnom svetu biće na Festivalu monodrame i pantomime – u subotu, tačno u podne u restoranu „Stara carinarnica“ u Zemunu.Govoriće Dragiša Ristovski, izdavač, vlasnik D.R.Gilbert Centra i edukator u oblasti prodaje i menadžmenta i autor.

Godinama unazad Stojanović je za različite medije u Srbiji, analizirao neverbalnu komunikaciju političara kao ekspert za tu oblast, a veliki deo knjige je posvetio i verbalnoj komunikaciji i praktičnim vežbama koje može svako da radi kod kuće, u kancelariji, u kolima, u šumi. Upravo te vežbe su i simljene i mogu se besplatno gledati putem aplikacije sa proširenom realnošću koja se dobija potpuno besplatno.

Knjiga „Komunikator = Gladijator“ je pisana jednostavno i sa puno primera i vežbi da pomogne unapređenju veština svakoga od nas, kako bismo komunicirali sa više samopouzdanja i uverljivosti.

– Komunikacija je veština, oruđe i oružje – kazao je Stojanović.
– U rukama posvećenih ona postaje umetnost. Brzina promena, surovost tržišta i nemilosrdno javno mnjenje je učinilo da danas u političkoj, poslovnoj ili umetničkoj areni, svaki komunikator mora da bude gladijator.

Izvor: novosti.rs
Prethodni tekstVremeplov, 2. jul
Sledeći tekstIzmena reda vožnje BG voza između stanica „Batajnica“ i „Beograd centar“