Na autoputu E-70, u zoni petlje Pećinci-petlja Šimanovci, u smeru Beograd- Šid, do 29. aprila ćese obavljati radovi na održavanju kolovoza, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u toku svetlog dela dana, dodaje se u saopštenju.

Tokom praznika pojačan rad na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije“ saopštili su danas da se tokom praznika očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima, zbog čega će na naplatnim stanicama svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica biti u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je i broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila.

Napominju i da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Učesnici u saobraćaju mogu putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“ da se informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Izvor: Tanjug
Prethodni tekstOtvoren javni poziv za finansijsku pomoć za sanaciju domaćinstava
Sledeći tekstVaterpolo: Zemun protiv Novog Beograda u prvoj utakmici četvrtfinala (Uživo)