„Decu bi trebalo voditi sa sobom na treninge, da nas vide kako se znojimo i mučimo“, ispričao je uz jednu veselu sliku sa svojom ćerkicom.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević imaju jednu ćerku, sa kojom se trude da provode što više vremena, ali i da je nauče pravim životnim vrednostima.

Nekada dele prekrasne fotografije, pokazuju javno ljubav prema devojčici Nini, a nekada reše i da otkriju svoje vaspitne metode. Tako je Ivan Bosiljčić odlučio da svojom objavom otkrije neke važne stvari koje uči svoju ćerku.

„Decu bi trebalo češće da vodimo sa sobom na posao, da vide da i mi odrasli imamo probleme i da ih ponekad teško rešavamo, inače će naša deca misliti da bankovne kartice same štampaju pare ili da novac pada sa neba, a to može biti veliki udar na njihovu psihu kad porastu i otkriju da nije tako“, započeo je glumac.

„Decu bi trebalo voditi sa sobom na treninge, da nas vide kako se znojimo i mučimo. Svoju ćerku vodio sam na trening sa sobom kad je imala je 4 godine. Dok sam radio trbušnjake, u trenutku kad sam zastao, ona je pritrčala da mi pomogne, pokušavala je da me pogura s ledja da se lakše podignem.

Svaki put kada učim novu ulogu, bezbroj puta ponavljam. Često pred njom. To je jedini način da, kad me gleda na sceni, zna kako je do te lakoće došlo i da se iza postignutog rezultata nalazi mnogo rada“, ispričao je glumac.

Izvor: yumama.com, Foto: alo.rs
Prethodni tekstDan osnivanja Crvenog krsta Srbije – 6. februar
Sledeći tekstKako očistiti jetru od toksina