U poslednjih godinu dana, sve češće se spominje francuski brend MUSE. Naše tržište je nekako uvek u početku nepoverljivo prema novim brendovima, ali je MUSE brzo uspeo da se dokaže svojim kvalitetom.

Retro gramofoni koji svojom Bluetooth konekcijom omogućavaju povezivanje ne samo u stanu, već i kada su u pitanju zabave na otvorenom, već su postali trend.

I dok se tek upoznajemo sa ostalim MUSE proizvodima iz veoma širokog portfolio-a, nekako smo ostali iznenađeni, i to prijatno, njihovom ponudom malih kućnih aparata.

Nekako svi tosteri liče jedni na druge. Kuvala za kafu imaju samo drugačije nijanse ručke a aparati za filter kafu su nam skoro svi isti.

Stvarno su retki brendovi koji se mogu naći u našim radnjama koji odskaču dizajnom, a još manje kvalitetom. Masovna proizvodnja u najmnogoljudnijoj zemlji nekako ima kao kolateralnu štetu maštovitost i dizajn.

MUSE je želeo da tu neke stvari promeni i ponudili su nam modernizovane retro uređaje. Uspeli su da spoje francuski šarm, vrhunski kvalitet, evropske standarde i za jedan premium brend, odličnu cenu!

MUSE Ketler MS-020 ima tri opcije, kao i celokupna njihova kolekcija. U pitanju su bela, crna i siva. U ovom slučaju DG označava dark grey ili tamno sivu boju.

Ono što prvo primetite kada ovaj proizvod uzmete u ruku je materijal od kojeg je izrađen. Nije u pitanju jeftina plastika već je u pitanju inox, tip 304, nerđajući čelik. Odmah znate da je ovo proizvod koji će trajati i na koji se možete osloniti. A evo i osnovnih činjenica o ovom proizvodu:

Brzo kuvanje: Opremljen grejnim elementom od 2200 W, direktno ključanje vode nakon 3-5 minuta.
Kuvalo za vodu od nerđajućeg čelika kapaciteta 1,7 litara.
Nivo vode se može očitati kroz providni prozor sa oznakama.

Retro prikaz temperature: Kada ključa voda, termometar raste sa temperaturom vode. Da li je voda još dovoljno topla za čaj? Da li vam je potrebna određena temperatura? Nema problema sa MS-020

Sigurnost je zagarantovana: Zaštitni mehanizam obezbeđuje automatsko isključivanje kada se ukloni. Čajnik se automatski isključuje kada voda proključa. (Zaštita od suvog ključanja i zaštita od pregrevanja)

Cool dizajn sa praktičnom upotrebom: bežični čajnik sa baznom stanicom od 360 stepeni, skriveni grejni element od nerđajućeg čelika, ergonomski oblikovana ručka (uvek ostaje hladna), automatsko/ručno isključivanje.

Za red u kuhinji: Poseduje spremnik za kablove kako bi kuhinja uvek bila sređena i čista.

Lako održavanje: Uređaj poseduje filter koji se lako i jednostavno može izvaditi i oprati.

Sve plastične komponente koje dolaze u kontakt sa vodom napravljene su od PP za hranu, koji je bez BPA.

MUSE čajnik je definitivno praktičan kuhinjski aparat koji je idealan i lep poklon vašoj porodici i prijateljima.

I nemojte misliti da se ovaj uređaj koristi samo za grejanje vode za kafu ili čaj!

Nekada vam je samo ovaj aparat dovoljan da pripremite brz i ekonomičan obrok. Danas Vam otkrivamo tajnu kako da pripremite kompletan obrok.

Supa sa nudlama

Uzmite omiljenu kesicu nudli sa začinima. Zagrejte vodu, dodajte začine i na kraju izlomite i dodajte nudle. Kuvajte do željene mekoće.

Kuvani pirinač

Verovali ili ne, ova namirnica se savršeno sprema u ketleru. Bitno je da samo dobro operete pirinadž i stavite ga sa vodom da se kuva. Savet je da ne preterujete sa količinom.

Topla čokolada

Malo mleka, malo šećera ako volite i kakao u prahu. Zagrejete i eto napitka za laku noć.

Ekskluzivni uvoznik MUSE proizvoda je kompanija GAMA Group DOO.

Prethodni tekstRekonstrukcija zemunskih ulica; „Ovo je lična karta“
Sledeći tekstNaftna mrlja pliva ka Beogradu: Da li je Zemun prvi na udaru?