Više od tri miliona koverti bilo je večeras u konkurenciji za 12 stanova u Beogradu i 60 automobila u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Mlada teniserka Olga Danilović donela je sreću petoro dobitnika automobila „Fijat 500L“. A glavna nagrada večerašnjeg izvlačenja bila je stan koji je Maja Florić iz Paraćina.

Dobitnici „Fijata 500L“ su Petković Zoran iz Kragujevca, Rašković Matija iz Beograda, Mareš Aleksandar iz Bele crkve i dve dame, Mirjana Kiković iz Beograda kao i Vera Bosnić iz Zemun polja.

Večeras je održano prvo od 11 izvlačenja nagrada u državnoj nagradnoj igri, a prenos je bio na prvom programu RTS-a. Večeras je ukupno izvučeno nagrada, a ostale će biti dodeljene srećnim dobitnicima do kraja godine u 10 preostalih.

Podsetimo, nagradna igra je ove godine startovala 15.oktobra. Za učešće je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra i čija vrednost nije manja od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata besplatno – nije potrebna markica.

Prilikom adresiranja dovoljno je napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“ i upisati lične podatke, a potom kovertu ubaciti u najbliže poštansko sanduče. Slanje koverte je besplatno, a cilj nagradne igre je sprečavanje sive ekonomije.

Država je kao nagrade obezbedila 60 automobila i 12 stanova u Beogradu, a i ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, te će najaktivnije lokalne zajednice podeliti ukupan fond od 180.000 evra za projekte od značaja za njihovu zajednicu.

Prethodni tekstSajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije 8. decembra online
Sledeći tekstNa današnji dan rođen Duško Radović