U sredu 16. juna od 20 časova u Domu kulture u Novoj Pazovi biće izvedena prestava „Primadone“ sa Tanjom Bošković i Radom Đuričin u glavnim ulogama.

Njih dve glume Milenu i Daru, žene u najboljim godinama, glumice i primadone, koje žive u napuštenom pozorištu kojem prete da će biti srušeno. U dijalozima s humorom vaskrsava era punih snova i utopija, u kojima obe primadone mešaju svoje nezdrave nade i sentimentalno staro rivalstvo. Tragikomičnapriča o moralnim društvenim vrednostima, o moći pozorišta da razbudi misli i promeni savest kod publike, o primitivizmu, o dva različita karaktera. Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni u domu kulture u Novoj Pazovi

Pozorišna predstava „Laži me“ biće izvedena u četvrtak 17. juna u Domu kulture u Vojki sa početkom u 20 časova. Pozorišni komad „Laži me“ inspirisan je crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici. Glavne uloge igraju Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. Kad posustali supružnici, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično ne osvrćem; i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze.

Besplatne karte mogu se preuzeti na blagajni u mesnoj zajednici Vojka , svakog radnog dana od 09 do 13 časova.

Izvor: rtvstarapazova.rs
Prethodni tekstProlećna izložba u umetničkoj galeriji „Stara Kapetanija“
Sledeći tekstVremeplov, 16. jun