Ivana Đorđević

Hrabra Ivana je tračak nade za lečenje dobila u Americi.

Sa samo tri godine Ivana Đorđević (14) počela je da gubi vid zbog obostrane simetrične fleke na licu (Sturge Weber sindrom). Pored velike borbe koju vodi za svoje zdravlje, hrabra devojčica je uvek vesela i nasmejana. Redovan je đak škole za decu oštećenog vida „Veljko Ramadanović” u Zemunu i omiljena među svojim drugarima.

Pored redovne škole Ivana ide i u muzičku školu „Kosta Manojlović“, gde svira klavir i veoma je uspešna u tome što dokazuje i osvojeno treće mesto u Srbiji na konkursu „Deca kompozitori„. Osim muzike, voli i da recituje, te je tako ove godine zauzela prvo mesto na takmičenju slepih i slabovidih recitatora Srbije.

Hrabra Ivana je tračak nade za lečenje dobila u Americi. Na klinici Massachusetts Eye and Ear Infirmary u Bostonu Ivana se leči već tri godine, a u septembru 2015. godine imala je prvu hiruršku intervenciju koja je bila uspešna.

Međutim, da bi se vratio vid predstoji još operacija kao i terapija zračenja oka radijacijom.

Da bi Ivana nastavila do postiže brojne uspehe, potrebno je da joj omogućimo odlazak na sledeću operaciju oka u inostranstvo, kao i na zračenja, te tako molimo sve koji su u mogućnosti da Ivani pomognu. Sredstva su neophodna i za kontrolne preglede, specijalne naočare sa kamerom, medicinski potrošni materijal, medikamente, suplemente, kao i za troškove puta i smeštaja.

Vaše malo Ivani je sve! Budimo humani!

Pomozimo Ivani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 128 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human128 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-441366-28

Uplatom na devizni račun: 00-540-0001404.7
IBAN: RS35160005400001404754
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Ivana ĐorđevićIzvor: Telegraf.rs
Prethodni tekstKamiondžije ZLATNOG SRCA
Sledeći tekstUžas u Batajnici: Muškarac se razneo ručnom bombom